Goed Vervoer

Alles over Goed Vervoer

Zelfverzekerd achter het stuur dankzij autorijschool Zoetermeer!

autorijschool zoetermeer

Ik heb al heel lang last van faalangst en daarom besloot ik om mijn rijbewijs te halen bij autorijschool Zoetermeer. Deze rijschool heeft zich namelijk gespecialiseerd in rij- en faalangst. Natuurlijk was ik eerst nogal sceptisch, maar nu ben ik dan toch echt met vlag en wimpel geslaagd voor mijn praktijkexamen!

autorijschool zoetermeer

Gespecialiseerd in faalangst

Ik heb eerst een proeflesje gehad bij autorijschool Zoetermeer, want ik wilde eerst zeker weten dat het echt ging klikken tussen mij en de instructeur. Gelukkig voelde ik me tijdens de proefles al meteen op mijn gemak. Ik zei dat ik heel veel last heb van faalangst en dat ik gewoon wilde kijken of deze rijschool iets voor mij zou zijn. De aardige instructeur stelde me meteen gerust. Hij vertelde dat hij gespecialiseerd is en dus allerlei extra cursussen en trainingen gedaan heeft om ook les te kunnen geven aan mensen zoals ik. Er zijn veel meer mensen met rijangst en ik hoefde me dus echt niet te schamen!

Fijne rijlessen en in een keer geslaagd!

Na de proefles kwam ik erachter dat ik eigenlijk helemaal niet zo slecht ben in autorijden, ook al had ik dat wel altijd gedacht. Ik wil Verkeersschool GoPro dan ook complimenteren omdat zij het voor elkaar gekregen hebben om mij te leren ontspannen achter het stuur. Ze weten echt wat ze moeten doen als ze een leerling met faal- en rijangst hebben! Mijn instructeur was altijd enorm geduldig en samen hebben we gekeken wat het beste voor mij werkt. Deze aanpak is heel erg fijn als je (net zoals ik) altijd heel onzeker bent over je eigen kunnen. Heb jij ook rij- of faalangst, maar wil je graag je rijbewijs halen en zelfverzekerd achter het stuur zitten? Boek dan snel een gratis proefles bij Verkeersschool GoPro!