Goed Vervoer

Alles over Goed Vervoer

Shortlease: wat voor jou?

shortlease

Tegenwoordig kennen we allemaal wel het begrip leasen. Bij het leasen van iets is een auto vaak het eerste waar je aan denkt. Dit komt omdat het leasen van auto’s erg populair is en voor veel mensen een hele goede oplossing is. Naast het ‘normaal’ leasen van een auto is het ook mogelijk om een auto voor kortere tijd te leasen, ook wel shortlease genoemd.

Een auto shortleasen

Zoals genoemd is het leasen van een auto een hele goede oplossing voor mensen die een vast bedrag per maand willen betalen voor hun auto waarin alles inbegrepen zit: belasting, verzekering, onderhoud, reparaties. Je hoeft alleen nog maar zelf te tanken! De meeste mensen leasen een auto voor minimaal 1 jaar tot zo’n 5 jaar.

Sommige mensen willen graag gebruik maken van de voordelen van autolease, alleen willen ze niet vastzitten aan een langdurig contract. Het huren van een auto is vaak voor korte tijd, maar de kosten hiervan kunnen hoog oplopen. Vooral als je een aantal weken of maanden een auto nodig hebt is het huren van een auto niet verstandig. De oplossing hiervoor is shortlease. Met shortlease lease je een auto voor een kortere tijd dan bij normale lease en is het met de kosten een stuk voordeliger gesteld dan bij het huren van een auto.

Meteen op weg

De shortlease auto’s betreffen vaak occasions, waardoor je vrijwel meteen gebruik kunt maken van je auto. Shortlease staat daarom ook wel bekend om de flexibiliteit. De meeste mensen die gebruik maken van shortlease willen gebruik maken van een betrouwbare en nette auto voor een lange vakantie of voor woon-werkverkeer als je nog in je proeftijd zit en daarom nog niet meteen een auto hoeft te kopen bij onzekerheid. Handig toch?

Shortlease bij jou in de buurt

Hoe kun je nu precies gebruik maken van shortlease? Het shortleasen van een auto wordt makkelijk gemaakt, omdat er altijd wel shortlease bij je in de buurt beschikbaar is. Je hoeft niet per se ver te reizen, wat ook helemaal niet handig is als je geen vervoer hebt. Als je in Arnhem woont, kun vanzelfsprekend ook gewoon voor shortlease in Arnhem terecht. Daarnaast is het ook fijn om je auto op een voor jou gewenste locatie uit te zoeken om meteen te bekijken of de auto voldoet aan je eisen.