Goed Vervoer

Alles over Goed Vervoer

Haal jouw VCA vol bij Centrum VCA School

VCA in de bouw

Ben jij op zoek naar een veilige werkomgeving en wil je jouw kennis en vaardigheden verbeteren? Dan is het VCA-certificaat iets voor jou. In deze blog vertellen we jou hoe je bij Centrum VCA School jouw VCA vol halen kan. Of je nu een beginner bent of al eerder je VCA Basis of VCA VOL hebt gehaald, bij Centrum VCA School zorgen ze ervoor dat je slaagt.

Wat is VCA?

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Als je in de Nederlandse industrie werkt, is het van groot belang dat je de risico's van jouw werk goed kent en dat je weet hoe je ongevallen en gezondheidsproblemen kunt voorkomen. Een VCA-certificaat bewijst dat je deze kennis en vaardigheden bezit.

VCA Basis of VCA VOL?

Er zijn twee soorten VCA-certificaten: VCA Basis en VCA VOL (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden). Met een VCA Basis-certificaat toon je aan dat je kennis hebt van veilig werken en gezondheidsrisico's die bij het werk horen. Met een VCA VOL-certificaat ben je daarnaast ook op de hoogte van veiligheids- en gezondheidsregels en kun je leidinggeven aan anderen op het gebied van veiligheid.

Hoe behaal je het VCA-certificaat bij Centrum VCA School?

Centrum VCA School biedt verschillende mogelijkheden om jouw VCA-certificaat te behalen. Je kunt een dagcursus of avondcursus volgen, maar ook een cursus op maat behoort tot de mogelijkheden. Tijdens de cursus wordt alle benodigde kennis behandeld die je nodig hebt om te slagen voor het VCA-examen. Het afleggen van het VCA-examen kan vanaf 7 dagen na de cursusdatum, zodat jij snel met jouw certificaat aan de slag kan.

De voordelen van Centrum VCA School

Bij Centrum VCA School ben je verzekerd van een goede begeleiding en persoonlijke aandacht. De docenten zijn deskundig en hebben veel ervaring in het lesgeven van VCA-cursussen. Daarnaast zijn er veel verschillende mogelijkheden om jouw VCA-certificaat te halen. Zo kun je kiezen voor een dagcursus of avondcursus, maar ook voor een in-companycursus of een online cursus. Door het ruime aanbod is er altijd wel een cursus die aansluit bij jouw wensen en agenda.