Goed Vervoer

Alles over Goed Vervoer

Rijden zonder beperkingen

financial-lease-twenteVeel ondernemers kennen de voordelen van financial lease. Ze rijden graag in een nieuwe of jonge auto zonder daar eerst het volledige aankoopbedrag voor te hoeven betalen. Ook de fiscale voordelen die bij financial lease aanwezig zijn en het feit dat u na afloop niet alleen de economisch, maar ook juridische eigenaar van de auto wordt, spelen bij veel ondernemers een belangrijke rol.

Een nadeel van vele vormen van leasen is het feit dat er een beperkt aantal auto’s en modellen is waar u als ondernemer uit kunt kiezen. U heeft nooit de vrije hand, zo lijkt het. Bij Financial Lease Twente bieden ze u die mogelijkheid wel. Door een samenwerking met 150 merkdealers en autobedrijven door heel Nederland kunt u uit elk merk en model auto kiezen. U kunt bij hen in principe een financial lease contract afsluiten voor ieder voertuig dat in Nederland te koop staat. De voorraad die zij aanbieden op hun site is slechts een extra service voor u.

Dat ze bij Financial Lease Twente geen beperkte voorraad hebben, maar u een ruime keus bieden in verschillende merken en modellen, geeft u de kans te rijden in uw droomauto met de zekerheden van vaste maandlasten, een vaste looptijd en een snelle en complete service. Dat is wat we noemen: rijden zonder beperkingen!megane