Goed Vervoer

Alles over Goed Vervoer

Rijbewijs Tiel: Ga voor je rijbewijs B! Klik hier

Afgelopen weekend ging ik met een vriend van mij mee die voor zijn eerste keer een rijles nam. Het was erg spannend maar ook super gaaf. Op dat moment besefte ik dat het ook tijd was om eens te gaan beginnen met mijn rijbewijs, omdat ik over een half jaar al 18 jaartjes oud word. Ik zag toevallig op TV een advertentie voorbij komen met als titel: Rijbewijs Tiel. De advertentie sprak mij gelijk aan begon gelijk actie te ondernemen.

rode-auto

ANWB rijschool

Ik had eigenlijk besloten om naar de zelfde rijschool te gaan als die van mijn vriend maar ik wou toch liever verder gaan zoeken naar andere rijscholen in de regio. Mijn docent op school die Nederlands als vak zei dat zijn een instructeur is bij een rijschool, maar zijn agenda zat jammer genoeg vol. Ik wou zo snel mogelijk beginnen dus kwam ik toevallig de rijschool ANWB rijschool Tiel tegen.

Toevallig heeft mijn zus ook lessen gevolgd bij ANWB rijschool Tiel en vond het een groot succes. Ze is na haar aantal geadviseerde lessen in één keer geslaagd en heeft haar rijbewijs binnen 3 maanden gehaald. Dus besloot ik contact op te nemen met ANWB rijschool Tiel.

anwb-foto

Contact

Ik zag een ANWB rijschool auto langsrijden en vroeg mezelf af waarom ik niet bij hun een proefles ga nemen. Toen ik belde naar de klantenservice moest ik een korte minuutje wachten. Ik sprak daarna met een vriendelijke persoon en vertelde mij over dat ik zo snel mogelijk kon beginnen met een proefrit.