Goed Vervoer

Alles over Goed Vervoer

Private shortlease? Weet jij al wat de mogelijkheden zijn?

Een auto leasen, dat is vandaag de dag aan de orde van de dag. Je rijdt een nieuwe auto, en dat voor een relatief laag bedrag. Echter kent het leasen van een auto een groot nadeel. Namelijk: je contract. Je zit namelijk vast aan een contract, en dat is niet voor een jaar. Nee, je contract loopt vaak wel vier tot vijf jaar. Is zo’n lang contract niets voor jou? Dan is prive shortlease wat voor jou. Daarmee lease je namelijk met een zeer flexibel contract. Meer weten? Lees vooral even verder.

prive shortlease

Dit zijn de mogelijkheden

Met private shortlease zit je niet vast aan contracten van vijf jaar. In plaats daarvan lease je vaak voor een maand. Daarna kun je zelfs dagelijks je contract stopzetten. Je rijdt dus een auto, en je zit niet vast aan een lang contract. Hiermee is het dus mogelijk om voor langere tijd een reis te maken met de auto. Of een auto rijden als tijdelijke oplossing.

prive shortlease

Deze manier van leasen is voor veel mensen erg aantrekkelijk, en dat komt dus vooral door de flexibiliteit. Echter profiteer je ook van alle voordelen dat leasen met zich meebrengt. Je rijdt een splinternieuwe auto, vaak berust met allerlei opties. Daarnaast breng je jouw auto naar de garage wanneer er iets aan de hand is, en betaal je de kosten hiervan in veel gevallen niet zelf. De auto is tevens allrisk verzekerd, wat ook weer een kostenpost weg zal nemen.