Goed Vervoer

Alles over Goed Vervoer

Ik wilde mijn be rijbewijs halen!

 

be rijbewijs halen

Ik werk in een bouwbedrijf en moest daarom van mijn baas mijn be rijbewijs halen. Omdat ik bij een bouwbedrijf werk vervoer ik nogal vaak zware dingen. Wanneer het gewicht van de aanhanger zwaarder is dan 750 kilo inclusief laadvermogen heb je een extra document hiervoor nodig. Doe je dat niet dan ben je niet verzekerd en loop je het risico dat je een boete krijgt en dat wilde ik voorkomen!

Maar ik had natuurlijk snel mijn bevoegdheidsverklaring nodig zodat ik gauw weer verder kon met mijn werk in de bouw. Vandaar dat ik opzoek was gegaan naar een eendaagse dag curses waar ik binnen een dag mijn be rijbewijs kon halen. Ik woon in de regio Nijmegen en kwam uit bij verkeersschool Wesseldijk. Zij bieden een eendaagse curses aan voor het behalen van mijn extra rijvaardigheidsbewijs voor een aanhanger.

 

be rijbewijs halen

 

Mijn eigen ervaring

Toen ik had gebeld en te horen kreeg dat ik gelijk volgende week kon beginnen was dat voor mij bij voorbaat al een pluspunt! Toen ik daar aankwam werd ik hartelijk ontvangen met een kop koffie en legde zij uit wat mij die dag allemaal te wachten stond. Dat was fijn want zo wist ik gelijk wat ik allemaal moest gaan doen die dag. Na een paar uur goed en intensief lessen gevolgd te hebben, had ik het bewijs van mijn behaalde examen en wat was ik blij! Wesseldijk nam alle tijd voor mij en legde dingen uit op een manier dat voor mij super werkte! Wesseldijk zorgde ervoor dat ik goed en veilig leerde rijden wat voor mij heel belangrijk is. Al met al kan ik Wesseldijk iedereen aanbevelen!