Goed Vervoer

Alles over Goed Vervoer

Hoe je auto snel verkopen?

Wil je je auto snel verkopen zonder er zelf veel energie en tijd in te stoppen? Wist je dat veel lokale dealers geïnteresseerd zijn in het kopen van jouw auto voor contant geld? Vertel ons over jouw auto en ontvang direct een contante aanbieding van een van onze vertrouwde lokale dealers.

  • Beantwoord een paar vragen over je auto om ons te helpen de waarde van je auto te bepalen.
  • Ontvang direct een contante aanbieding en maak contact met een van onze vertrouwde dealers.
  • Snel en veilig betaald!

Voorbereidingen treffen auto snel verkopen

Een eerlijke prijs krijgen voor je wagen is belangrijk, maar de verantwoordelijkheid ligt bij jou. Je auto snel verkopen, vergt toch een kleine voorbereiding:

  • Maak je wagen schoon, van binnen en van buiten. Een goede indruk maakt de kansen op een beter bod alleen maar groter.
  • Verzamel alle belangrijke documenten: onderhoudsgegevens, registratie en al het andere dat een potentiële koper zou willen zien.
  • Los kleine problemen zelf op. Controleer alle lichten van de auto, inclusief binnenverlichting, en vervang ze indien nodig. Controleer ook alle vloeistofniveaus (sproeiervloeistof, koelvloeistof, remvloeistof, enz.) en zorg ervoor dat ze zijn bijgevuld. Als je auto serieuzer werk nodig heeft, laat dat dan zeker weten

Welke informatie is noodzakelijk voor de waarde?

Eerst moet u het merk, het model en het jaar van de auto bekendmaken. Al deze informatie is te vinden in de gebruikershandleiding als u het niet zeker weet.

Bepaalde kenmerken en uitrustingen kunnen de waarde van je voertuig maken of breken. Om een ​​nauwkeurige schatting te krijgen, wordt gevraagd om eventuele speciale functies of aangepaste apparatuur te noteren. Enkele veelvoorkomende voorbeelden zijn een verwarmd stuur, leren stoelen, een op maat gemaakt geluidssysteem en op maat gemaakte velgen. De kilometerstand heeft een grote invloed om je auto snel verkopen Meestal geldt: hoe meer kilometers uw auto heeft gereden, hoe minder hij waard is.