Goed Vervoer

Alles over Goed Vervoer

Goede fietswinkel Bussum gezocht

Je zou haast denken dat er in iedere stad of dorp wel een goede fietsenwinkel te vinden is toch? Ikzelf was namelijk ook druk aan het zoeken naar een fietswinkel Bussum en omstreken, echter kwam ik terecht op de website van Rijwielhandel A. Bout in Huizen. Op zich is dat een klein stukje vanaf huis waardoor ik ervoor heb gekozen om hier verder op de website te kijken. Ik heb namelijk voor een tijd terug een nieuwe fiets gekocht maar ben hiermee van de week gevallen. Balen natuurlijk aangezien mijn fiets nu niet meer met mij op stap kan gaan. Dit  vond ik erg vervelend waardoor ik toen die tijd ben gaan zoeken naar een fietsenwinkel waar ik met mijn fiets terecht kan. 

biketotaal

Dit leidde mij dan ook naar Rijwielhandel A. Bout. Hier was het mogelijk om mijn fiets heen te brengen zodat hij kon kijken wat eraan mankeerde. Dit wist ik zelf niet anders had ik het wellicht eerst geprobeerd om het zelf te repareren. Ik kon in ieder geval de fiets diezelfde dag weer ophalen, gemaakt en wel! Je raadt natuurlijk dan al wel dat ik hier enorm tevreden over ben!