Goed Vervoer

Alles over Goed Vervoer

Een nieuwe Ducati Monster

Motorrijden is één van mijn favoriete bezigheden. Bij ons thuis staan meerdere motoren in de schuur. Ik werk 50 kilometer van huis en ga dagelijks met de motor naar het werk. In huis vind je verder veel schilderijen en andere accessoires van motoren. In mijn kledingkast meer motorkleding dan normale kleding. Je kunt dus wel stellen dat motorrijden een belangrijk deel van mijn leven is.

 

Onlangs kocht ik een nieuwe motor, een Ducati Monster. En bij een nieuwe motor hoort natuurlijk ook motorkleding die past bij de looks van de motor. Tijd dus om online op zoek te gaan naar nieuwe kleding! In de webshop van Motorkledingcenter vond ik een leuke motorjas en motorbroek van het merk Richa. Dit is een zeer bekend merk en persoonlijk ben ik altijd zeer te spreken over de kwaliteit.

 

Casual motorkleding

Ik heb besloten te gaan voor een casual zwarte motorjas, de Richa Memphis. Daarnaast heb ik een zeer donkere spijkerbroek gekocht, de Richa Brutale. Ik vind deze casual look goed passen bij mijn nieuwe motor. De looks doen niet af aan de kwaliteit. De gebruikte materialen zijn zeer stevig en slijtvast. De pasvorm is comfortabel, precies zoals ik gewend ben van dit topmerk.

art 10

Mijn pakketje was na bestelling binnen een dag binnen. De verzending is gratis bij bestellingen vanaf 75 euro. Daarnaast mag je een pakketje altijd binnen 14 dagen retourneren. Gelukkig past alles goed en is dit in mijn geval niet nodig. De klantenservice van de webshop is overigens ontzettend behulpzaam en heeft verstand van zaken. Ik had een vraag over de motorjas en werd rustig geholpen. Wanneer je op zoek bent naar nieuwe motorkleding online is deze webshop zeker een aanrader!