Goed Vervoer

Alles over Goed Vervoer

Direkt Autoschade Rotterdam heeft goede recensies

autoschade direktIk was laatst boodschappen doen, alleen toen ik thuis kwam, zag ik schade aan mijn auto. Toen ik de boodschappen aan het inladen was had ik geen oog voor de passagierskant van mijn auto. Eenmaal thuis zag ik dat er een flinke kras op zat. Ik denk dan ook dat er iemand met zijn fiets langs is gegaan. Dit is natuurlijk erg vervelend want nu zit ik dus met die schade. Degene die dat gedaan heeft, was bewust doorgefietst. Zelf vindt ik dit ontzettend respectloos.

Echter ben ik wel van plan om het te laten repareren. Vandaar dat ik online op zoek ben gegaan naar een lokale garage. Toen ik de zoektermAutoschade Rotterdam‘ gebruikte kwam ik als eerst terecht op de website autoschade-direkt.nl. Omdat ik alles liever in persoon wil bespreken ben ik langs gegaan op hun locatie. Hier informeerde ik naar de kosten van het laten weghalen van die kras. Ik werd hier vriendelijk te woord gestaan en toen ik hoorde wat ik er voor moest betalen liet ik gelijk mijn auto achter.

Autoschade Rotterdam

Een garage bij mij in de buurt

autoschadeZoals gezegd kon ik mijn auto achter laten en dat stukje kon ik dus makkelijk naar huis lopen. Ik had voorheen nog nooit van de naam Direkt Autoschade Rotterdam gehoord. Ik had hiervoor ook nog nooit schade aan mijn auto. Ook liet de AKP keuring elders doen. Echter toen ik informeerde naar de prijs hiervan, werd ik positief verrast. Ik ben dan ook van plan om mijn volgende keuring bij Direkt autoschade te laten doen. Wat ik wel al met zekerheid kan zeggen, is wanneer je schade hebt hun een aanrader zijn.