Goed Vervoer

Alles over Goed Vervoer

Bij Markerkant zeer veel keuze aan autobanden in Almere

Wat ben ik blij dat ik eindelijk een garage heb gevonden waar zij voor elk merk auto autobanden Almere verkopen. Zo was ik vorige week met mijn auto tijdens het inparkeren heel hard tegen de stoeprand aangereden. Op dat moment zag ik niets bijzonders aan mijn band, maar toen ik ’s avonds in mijn auto wilde stappen was de band lek. Meteen naar de garage gebeld voor een nieuwe band en een uur later kon ik weer zonder problemen de weg op. Deze garage heeft netjes de oude band vervangen door een nieuwe band en daarna de auto uitgelijnd.  

Geweldige service bij Markerkant

Het uitlijnen van de banden zorgt niet alleen voor een betere wegligging, ook zult u zuiniger gaan rijden en gaan uw banden langer mee. De garage Markerkant heeft ervoor gezorgd dat ik snel en zonder problemen de weg weer op kon. Voortaan moet ik maar beter opletten met het inparkeren van mijn auto, want voordat je het weet moet ik weer naar de garage voor een nieuwe band.

Wil je weten wat een reparatie gaat kosten bij deze garage dan moet je eens op de website van Autoschade Markerkant gaan kijken. Hier kan je online een offerte opvragen.