Goed Vervoer

Alles over Goed Vervoer

APK Almere bij dit bedrijf laten doen

Mijn auto moest APK gekeurd worden. Door op het internet APK Almere in te typen, kwam ik vele website’s tegen. Zo ook de website van Autobedrijf Image. Op de website van deze onderneming, las ik dat dit bedrijf een lage prijs hebben voor het APK keuring. Hierdoor besloot ik dat ik een afspraak ging maken met deze onderneming om mijn auto te laten keuren. Een vriendelijke medewerkster, van dit bedrijf, nam de telefoon aan en vertelde mij de prijs voor de keuring. Deze prijs was inderdaad laag en besloot om mijn auto daar heen te brengen. De Keuring zou vijfenveertig minuten, dus kon ik wachten terwijl mijn auto werd nagekeken. Op de dag van mijn afspraak, werd mijn auto nagekeken en kon ik een kop koffie pakken in de wachtkamer. Dit vond ik al een goede service opzicht. Binnen vijfenveertig minuten was mijn auto goedgekeurd en kon ik afrekenen en mijn auto weer meenemen. De prijs was inderdaad echt laag voor mijn keuring en alles was ververst en  nagekeken. 

Apk

Zeer tevreden

Omdat ik zo tevreden ben over de APK  in Almere bij Autobedrijf Image, breng ik mijn auto nergens anders meer naartoe. Ook als ik problemen heb met mijn auto, dan bel ik deze onderneming op en ik kan terecht bij hen. Voor de prijs hoeft je het echt niet te laten en de service is zo goed. Neem een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel. Jij en jouw auto zijn het zeker waard.

schadeherstel