Goed Vervoer

Alles over Goed Vervoer

Zonder helm lekker genieten

Spyder Wheelz

Wil je genieten tijdens je rit en het liefst zonder helm en milieuvriendelijk, dan is de Spyder Wheelz chopper de perfect chopper voor jou. Met deze flitsende chopper kun je eenvoudig lange en korte afstanden afleggen, met de actieradius van 70 km kun je de stad en de regio overal naartoe. De wind door je haren en de zon op je gezicht maken het rijden echt leuk, een heerlijk vrij gevoel en met de modernste technieken. Kies voor je eigen kleur, of met de luxe uitvoering ook de kleur van de details.

Standaard en luxe uitvoering

Wanneer je het neusje van de zalm wilt op het gebied van een chopper en het milieu, dan kun je niet om de Spyder Wheelz heen. Je hebt de keus uit twee uitvoeringen, de standaard uitvoering en de Black Edition. Hierbij heb je een prachtig zwart frame en de accessoires kun je in de gewenste kleur kiezen, wil je lekker opvallen kies je een felle kleur. Natuurlijk is de chopper gekeurd door het RDW, hierdoor kun je altijd veilig de weg op naar je bestemming.

Spyder Wheelz

Mooie brede banden

De wegligging van de Spyder Wheelz is perfect door de brede banden die de chopper heeft, het kleurendisplay is eenvoudig afleesbaar voor de belangrijkste functies. Hier kun je zien hoe het met de staat van de batterij is, of wanneer er een ander probleem optreedt. Is de batterij leeg dan is deze in een mum van tijd weer opgeladen, zo kun je snel weer lekker rijden met je chopper.