Goed Vervoer

Alles over Goed Vervoer

Wat doen met een sloopauto?

Wat doen met een sloopauto?

Je vraagt je natuurlijk af wat je nou het beste kunt doen met een sloopauto. Je weet er zelf weinig van af, dus neem je meestal advies van iemand anders aan. Het is verstandig om de sloopauto te gaan verkopen als de auto afgekeurd is bij APK keuring en niet meer op de openbare weg mag in Nederland. Er zijn veel manieren hoe jij jouw sloopauto kunt verkopen, veel kiezen ervoor om dat te doen via een advertentie op het internet. Wat voorn voordelen en nadelen heeft dat nou? Wat moet je allemaal doen als jij jouw sloopauto via een advertentie verkoopt op het internet? Om beter te weten te komen wat jij met jouw sloopauto kunt doen en wat het beste is om te doen lees dan verder in dit artikel, daar wordt uitgebreid uitgelegd wat je kunt doen met jouw sloopauto. 

Advertentie plaatsen online

Veel mensen proberen hun sloopauto te verkopen via een advertentie op het internet. Meestal lukt dit wel gemakkelijk, maar het heeft natuurlijk ook wel wat nadelen. Je krijgt er veel geld voor maar het duurt alleen maandenlang voordat jij jouw sloopauto verkocht heb, dat komt omdat er veel concurrentie is op het gebied van advertentie doordat er veel concurrentie is, wordt jouw advertentie minder bekeken en zijn mensen eerder geïnteresseerd in andere auto’s. Bij het maken van een advertentie kost er erg veel tijd en moeite omdat je veel informatie erbij moet zetten en goede foto’s moet maken zodat de koper weet wat hij koopt. Als er goede informatie en goede foto’s wordt gebruikt heeft de koper meer indruk en wilt de koper misschien de sloopauto wel kopen. Het is ook een optie om jouw sloopauto te verkopen aan de autosloperij. 

Sloopauto naar de autosloop

Bij het verkopen van een sloopauto aan de autosloperij wil je zo weinig mogelijk tijd kwijt raken en zo snel mogelijk van jouw sloopauto af komen. Als jij een sloopauto verkoop via een advertentie op het internet duurt het maandenlang en dat is dus een nadeel. Je bent er snel vanaf als jij jouw sloopauto verkoopt aan een autosloperij. Je krijgt er ook nog eens een kleine vergoeding voor en dat is erg voordelig voor jou. Autosloperijen hebben ook een ophaalservice dat houdt in dat jouw sloopauto wordt opgehaald, door de autosloperij houdt er wel rekening meer dat jouw vergoeding minder wordt als je gebruik maakt van een ophaalservice. Wil je snel van jouw sloopauto af dan kun je het beste kiezen voor de autosloperij.