Goed Vervoer

Alles over Goed Vervoer

Tip vrachtwagen accu’s

vrachtwagen accu's

Ik ben al ruim tien jaar lang ondernemer in de transport. Ik heb momenteel ruim dertig vrachtwagens rondrijden door heel Europa. Natuurlijk is het belangrijk om als ondernemer zijnde bepaalde connecties te hebben, vooral in de transport en logistiek branche.  Vaak kwam het voor dat de vrachtwagen accu’s het begaven, dat terwijl ik steeds nieuwe bestelden bij een bedrijf. Vandaar dat ik in verloop van tijd op zoek ben gegaan naar een betrouwbare aanbieder, die mij deze accu’s kon leveren.

Op zoek naar een betrouwbare aanbieder

Maar waar kon ik een betrouwbare aanbieder vinden, in deze accu’s?  Een werknemer van mijn transportbedrijf vertelde mij positieve verhalen over het bedrijf; Accuservice Fulmen. Zodoende ben ik in aanraking gekomen met dit bedrijf.

vrachtwagen accu's

Handige tips

Uiteindelijk heb ik dus contact opgenomen met Accuservice Fulmen. Al gauw kreeg ik een aantal handige tips te horen, die ik nu gebruik in de praktijk. Wanneer u namelijk denkt dat een accu stuk is, dan kunt u dit op eenvoudige wijze controleren. Dit kunt u doen door de koplampen in het donker aan te zetten, terwijl u de motor uitzet. Gaan de koplampen zwakker branden? Dan is de accu stuk!

Goede kwaliteit

Ook ben ik naast de goede service tevreden over de kwaliteit die wordt geleverd. De accu”s gaan lang mee waardoor ik veel geld bespaar op jaarbasis. Bent u op zoek naar een betrouwbare aanbieder op het gebied van accu’s? Neemt u dan contact op met Accuservice Fulmen!

kwaliteit