Goed Vervoer

Alles over Goed Vervoer

Taxi Bredanaar voor taxi Schiphol Breda

logo taxi bredanaar

Ben je woonachtig in Breda en wil je graag met een taxi naar Schiphol voor jouw vlucht? Dan ben je voor een taxi Schiphol Breda bij Taxi bredanaar aan het juiste adres voor fixe kortingen. Dit taxibedrijf rekent namelijk vaste tarieven voor de rit naar Schiphol en je ontvangt in vergelijking met andere taxibedrijven erg hoge kortingen. 

Een taxirit voor een vast tarief 

Bij Taxi Bredanaar wordt er voor een taxirit naar Schiphol een vast tarief gerekend van bijvoorbeeld 140 euro voor 4 personen. Dit kost bij andere taxibedrijven al snel 290 euro. Bij dit taxibedrijf zul je dus zeer hoge kortingen ontvangen voor een taxirit naar de luchthaven. Heb je een bedrijf in Breda en ben je regelmatig op zoek naar een taxi voor het ophalen en brengen van jouw medewerkers, bezoekers of klanten en wil je niet zitten met taxi bonnetjes van super veel verschillende taxibedrijven? Dan ben je ook hiervoor bij Taxi Bredanaar aan het juiste adres. Bij taxibedrijf Taxi Bredanaar kan er indien je dit wenst gewerkt worden met facturen, zo zul je niet zitten met taxibonnetje maar kun je het taxi vervoer gemakkelijk en snel betalen via de factuur. 

Taxi Bredanaar

Pinnen in de taxi’s

Heb je geen contant of vind je het prettiger om met de pinpas te betalen? Dan kun je gemakkelijk met de pinpas afrekenen in alle taxi’s van Taxi bredanaar Voor de pintransacties wordt geen transitievergoeding berekend en is geheel gratis. Voor het afrekenen met je creditcard wordt er 3,5% transitievergoeding berekend. Voor taxi Schiphol Breda ben je daarom bij dit taxibedrijf absoluut aan het juiste adres.