Goed Vervoer

Alles over Goed Vervoer

Taxi Arnhem

Taxibedrijf de Veluwe

Vorig jaar heb ik mijn been gebroken. Hierdoor kon ik zelf geen auto meer rijden. Ik was bang dat ik zes weken thuis zou moeten zitten, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn. Dankzij taxibedrijf De Veluwe (taxi Arnhem) kon ik toch overal naar toe waar ik naar toe wilde!

Makkelijk te reserveren


Via de website kan je heel eenvoudig een taxi reserveren. Als je liever belt, dan kan dat ook. Ik heb steeds alles online gereserveerd en dan kreeg ik ook nog korting. Super fijn. Soms wist ik al een aantal dagen of weken van tevoren dat ik ergens naar toe moest, dan reserveerde ik gelijk een taxi. Het is ook een paar keer voorgekomen dat ik pas op de dag zelf besloot dat ik ergens naar toe wilde. Zelfs dan was het nog mogelijk om een taxi te reserveren. Erg fijn!

Vervoer per taxi

Vriendelijke en behulpzame chauffeurs


De taxichauffeurs waren stuk voor stuk erg vriendelijk en behulpzaam. Tijdens de taxirit kon ik gezellig met hen kletsen over koetjes en kalfjes. Tegen een chauffeur had ik op een vrijdag iets verteld over wat ik ging doen in het weekend. Toen ik een week later weer een taxi besteld had en toevallig dezelfde chauffeur kreeg, informeerde hij zelfs hoe het was gegaan in het weekend. Ik stond er echt van te kijken dat hij dat onthouden had. Super leuk! Omdat ik natuurlijk niet zo mobiel was, omdat ik met krukken liep, was het soms ook lastig om spullen mee te nemen. De chauffeurs waren allemaal bereid om spullen van of naar de taxi te dragen. Erg attent!

Inmiddels is mijn been genezen en kan ik weer zelf autorijden, maar soms mis ik de gezellige taxiritjes nog weleens. Als ik in de toekomst weer een taxi in Arnhem nodig heb, weet ik wel wie ik bel! Dus heb jij een taxi in Arnhem nodig, neem dan zeker contact met Taxibedrijf de Veluwe op!