Goed Vervoer

Alles over Goed Vervoer

Snel een taxi bestellen met Uw Taxi Utrecht

Taxi bellen

Een snelle taxidienst is altijd handig om te hebben want als je zelf geen vervoer hebt en openbaar vervoer er niet heen gaat of je komt dronken van een feestje af, moet je wel naar en van huis kunnen rijden. Met Uw Taxi Utrecht kan dit makkelijk, het is namelijk een van de snelste taxidiensten die je in Utrecht en omtrek kan vinden. Met vele enthousiaste chauffeurs kom je overal in een flits. Het taxibedrijf heeft ook een perfecte klantenservice en website waardoor contact met het bedrijf zoeken appeltje eitje is.

Goedkope taxi

Personeel van Uw Taxi Utrecht

Het personeel van het bedrijf is altijd vriendelijk en redelijk, ze zorgen dat ze er op tijd zijn en weten vaak verkeershinders met een of andere snelle omweg zo goed mogelijk te vermijden. Het personeel houdt er duidelijk van om de hele dag mensen van A naar B te brengen. Verder is het over het algemeen ook beleefd en gebruikt het personeel geen verkeerd taalgebruik. Al met al een goed personeelsteam met leuke en enthousiaste mensen werkende.

Neem een goede taxi

Tarieven van Uw Taxi Utrecht

De tarieven van het snelle en fijne taxibedrijf zijn over het algemeen wel te overzien. Er is een maximaal starttarief die voor een normale personenauto (max. 4 personen) staat op
€ 3,19 en een maximaal starttarief voor een busje dat staat op € 6,49. Al met al is dit een redelijk goed starttarief alleen het wordt nog beter want de kilometerprijzen vallen heel erg mee. Het duurste dat een kilometerprijs kan zijn is € 2,35 voor de personenauto en € 2,95 voor het busje. Dan komt er ook nog een tijd prijs bij van maximaal € 0,39 per minuut voor de personenauto en € 0,44 per minuut voor het busje. Al met al dus een redelijk voordelige en mooie tarievenkaart.