Goed Vervoer

Alles over Goed Vervoer

Racefiets specialist Eindhoven

Een racefiets is voor sommige een must have, er zijn ook heel veel mensen die dit bijna dagelijks doen, racen op een racefiets. Bij de aanschaf van een nieuwe racefiets zijn er wel veel dingen waar je aan moet denken, daarom wil ik dit blog schrijven. Ik heb ervaring met de racefiets specialist Eindhoven en ik wil racefiets specialist Eindhoven jullie dan ook aanraden.

Racefiets specialist Eindhoven

Wie is deze specialist

Dit is een fietsenzaak die al vier generaties in het bezit is van de familie Heerings en al ruim 100 jaar bestaat. De fietsenwinkel onderscheidt zich van andere fietsenwinkels door de jarenlange ervaring van de medewerkers in de winkel en de kennis die men door deze jarenlange ervaring heeft opgedaan. Dit wil ook zeggen dat de medewerkers over alle ervaring en kennis beschikken om jou het beste advies te geven bij het aanschaffen van een nieuwe racefiets.

Ook kan deze specialist alles naar wens afmeten, ook de fietsen kunnen op maat worden gemaakt, dit omdat deze fietsenwinkel begrijpt dat iedereen andere wensen heeft bij een aanschaf van een fiets en deze dan ook perfect bij de persoon moet passen.

Eigen ervaring

Ik heb hier een tijd terug ook mijn racefiets aangeschaft en dit beviel me goed want ik kreeg persoonlijke hulp en alles werd van me opgemeten zodat de racefiets perfect bij me zou passen. De fiets is van hoge kwaliteit en nog steeds heb ik er echt plezier van. En dit voor een perfecte prijs, deze specialist is de beste van heel Nederland.