Goed Vervoer

Alles over Goed Vervoer

Naar de sloperij

Naar de sloperij

Als jij een tweedehands auto hebt moet je de auto natuurlijk elk jaar laten keuren voor APK. Er is altijd kans bij een tweedehands auto dat hij niet door de keuring komt en dat vinden veel mensen spannend bij een tweedehands auto. Op dat moment is de eerste optie jouw auto laten repareren, maar is dat wel verstandig? Soms komt het voor dat de kosten van het repareren van jouw voertuig hoger dat de dag waarde van het voertuig. Op dat moment kun je zeggen dat jouw voertuig een sloopauto is. Veel mensen kiezen er op dat moment voor om een advertentie te plaatsen op internet dat jij jouw voertuig verkoopt. Er zijn erg veel nadelen bij het kiezen van deze methode en daarvoor kun je ook kiezen voor sloperij. Wat zijn nou grote voordelen bij een autosloperij?

Beloning ontvangen

Je krijgt natuurlijk een beloning bij het inleveren van jouw sloopauto en dat is een groot voordeel. Jouw beloning is een vergoeding voor het inleveren van jouw sloopauto. Er wordt een vergoeding geven voor jouw sloopauto omdat de sloperij daar erg blij mee is. Je krijgt meer als een vergoeding, je krijgt er een vrijwaring code bij dat zorgt ervoor dat jouw sloopauto niet meer op jouw naam staat en dat is erg fijn omdat je geen belasting meer hoeft te betalen voor jouw sloopauto en daar bespaar je best wat geld mee. Door het type auto en model auto wordt bepaald wat de vergoeding wordt van jouw voertuig. Wat voorn voordelen heeft de autosloperij nog meer dan bij een online advertentie. 

Verschil in tijdsduur

Het is een groot voordeel omdat jij jouw auto erg snel kwijt bent. Als jij jouw auto online gaat verkopen ben je erg lang aan het wachten totdat er een koper is, het duurt meestal maanden lang voordat jij een koper vindt. Het kost je wat geld omdat je dan door betaald voor de verzekering en belasting en dat wil je natuurlijk ver komen. Als je snel van jouw auto af wilt, is het slim om voor een autosloperij te gaan zoeken, sommige autosloperijen hebben een 24 uur ophaalservice en dat betekent dat jouw voertuig binnen 1 dag kan worden opgehaald. Probeer goed te zoeken naar een ophaalservice want niet veel bedrijven hebben een ophaalservice dus let daar goed op. Je mag meestal met een sloopauto niet de openbare weg op en dan is het fijn om een ophaalservice te hebben.