Goed Vervoer

Alles over Goed Vervoer

Makkelijk en snel een taxi in Bunnik

taxi Bunnik

Nooit eerder heb ik gebruik gemaakt van de taxi in Bunnik, maar beslist ook niet de laatste keer. Vorige week moest ik voor de eerste keer op zakenreis en daarvoor moest ik naar het vliegveld worden gebracht. Je kan wel met eigen vervoer gaan, maar om dan in een file terecht te komen en misschien geen parkeerplaats kunnen krijgen, leek mij dat geen goede keuze. Ook het tijdstip dat ik op het vliegveld moest zijn, was geen uitnodiging om mij weg te brengen. Nu hoefde ik slechts één telefoontje te plegen en mijn chauffeur met wagen kwam voor rijden.  taxi Bunnik

Netjes op tijd

Midden in de nacht ging mijn wekker. Vandaag moest ik naar het buitenland en de taxi in Bunnik zal ervoor zorgen dat ik op tijd bij Schiphol gebracht werd. Precies op het afgesproken tijdstip kwam de taxi in Bunnik voorrijden. Een vriendelijke chauffeur stapte uit en stelde zich voor. Hij hielp mij om de koffers in de achterbak te leggen en de reis kon beginnen. Onderweg was het redelijk druk, maar de chauffeur wist de drukte te omzeilen door andere routes te nemen. Netjes op tijd stapte ik voor de ingang van Schiphol uit. Zo makkelijk ben ik nog nooit naar het vliegveld gegaan en is zeker de moeite waard voor een volgende keer.