Goed Vervoer

Alles over Goed Vervoer

​Kreidler onderdelen bij M2trading

M2 Trading

Kreidler is een merk brommer wat heel populair is onder de echte brommer kenners. Kreidler heeft heel wat brommers gemaakt dat nu oldtimers zijn. M2 trading is een bedrijf die allerlei ​Kreidler onderdelen heeft voor deze voertuigen. Dit is heel fijn omdat het oldtimers zijn en hierdoor bestaat de kans dat onderdelen lastig is te vinden. ​Kreidler onderdelen zijn van hoge kwaliteit. Op de website vind je alles met wat zij kunnen leveren voor de brommer. Ze hebben alles van accu’s tot aan kettingen en cilinderkoppen. Je zou technisch gezien met de onderdelen van M2 trading je eigen Kreidler in elkaar zetten.

Kreidler

De website

De website werkt heel eenvoudig. Je kan zoeken naar het merk dat je hebt. Vervolgens kies je jouw model en dan krijg je een heel overzicht met de categorieën waarin ze onderdelen hebben. In deze categorieën hebben ze ook allemaal producten waar je uit kan kiezen. Dit kunnen allerlei verschillende accu’s zijn of andere soorten onderdelen. Deze kan je meteen bestellen. Je stopt hem in je winkelmandje en vervolgens betaal je met Ideal en klaar. Deze bestelling komt, als je voor 18:00 besteld, de volgende dag al in huis.

Topkoffer

De klantenservice

Als je niet precies weet wat voor een onderdeel je nodig hebt of hoe je hem monteert, dan kan je de Klantenservice benaderen. Zij kunnen je alles vertellen over hun producten. Ook kunnen ze je advies geven over wat slim is om te doen voordat je aan je brommer gaat werken.