Goed Vervoer

Alles over Goed Vervoer

Hoe ga je te werk bij autoschade

Autoschade

Als je door een ongeluk of door pech autoschade hebt opgelopen is dat vervelend. Misschien ben je erg geschrokken. Om je te ontlasten kun je aan alle kanten hulp krijgen bij het herstel van de autoschade. Zelf moet je twee dingen doen. Het is belangrijk dat je dit in de juiste volgorde doet. Stap 1 is meteen de verzekeraar bellen en de schade melden. Stap 2 is contact opnemen met een AAS Schadeherstelbedrijf en een afspraak maken. Tijdens die afspraak zal het schadeherstelbedrijf onderzoeken wat er moet worden gerepareerd en wat de kosten hiervan zullen zijn.

Autoschade

De juiste documenten bij autoschade

Als je naar je afspraak met het schadeherstelbedrijf gaat heb je enkele documenten nodig. Dat zijn je rijbewijs, het kentekenbewijs en de groene kaart. Tijdens het onderzoek aan je auto wordt gekeken welke reparaties moeten worden uitgevoerd om de schade te herstellen en kosten hiermee gemoeid zijn. Dat wordt vastgelegd in een schaderapport. Het schadeherstelbedrijf zal ook een planning maken van de reparatie. Dat is handig voor jou, want soms moeten er onderdelen worden besteld, en op deze manier ben je je auto niet langer kwijt dan strikt noodzakelijk is. Daarna maak je een afspraak om de auto te laten repareren.

Autoschade

Volledig ontzorgen bij autoschade

Op de dag waarop de autoschade wordt hersteld breng je de auto naar het schadeherstelbedrijf. Dat zal je vertellen wanneer je auto weer klaar is. Daarna word je naar huis of naar het werk gebracht. Als de autoschade is verholpen wordt je auto gewassen en gepoetst en daarna krijg je hem als nieuw terug. Je merkt dat je als klant bij autoschade herstellen volledig wordt ontzorgd. Autoschade is al vervelend genoeg en daar moet je niet meer last van hebben dan absoluut noodzakelijk, vindt men bij AAS Schadeherstel.