Goed Vervoer

Alles over Goed Vervoer

Goedkoop rijden in een occasion private lease

Occasion private lease wordt tegenwoordig steeds meer aangeboden. Oftewel een gebruikte auto maar dan all-in. Bij Bynco kun je een occasion leasen waarbij je geen omkijken hebt naar de auto en dus een zorgen hebt over je vervoer. Waarom? Gewoon omdat Bynco de autoverzekering, APK, de onderhoudsbeurten, de wegenbelasting en eventuele reparaties regelt. Als je kiest voor occasion private lease bij Bynco krijg je een contract waarbij alles is inbegrepen. Je hoeft alleen nog maar naar een tankstation te rijden om je auto van brandstof te voorzien. Kijk wel uit met verkeersboetes want ook deze moet je zelf betalen net als het  zaterdags uitje naar de wasbeer en de eventuele parkeerkosten. Een occasion private lease is dus eigenlijk niet anders dan het leasen van een nieuw auto, behalve de prijs!

Bijkomende positieve factoren bij het leasen van een occasion

Het private leasen van een occasion is dus voordeliger dan het leasen van een nieuwe auto. Een ander groot voordeel is dat je geen lange levertijd hebt bij het leasen van een occasion. Deze auto staat binnen enkele dagen op je stoep en je kunt er direct gebruik van maken. Na afloop van het leasecontract heb je bij Bynco ook de mogelijkheid om je lease auto te kopen. 

Auto leasen of kopen?

Het aangaan van een occasion private lease kan dus ook een goede beslissing zijn op het moment dat je de auto die je eigenlijk wel wil kopen goed uit te proberen voor je overgaat tot een koop. Mocht de auto tegenvallen dan kun je deze dus na je contract omruilen voor een ander en kijken of deze beter geschikt is. Besluit je meteen te kopen dan ben je verplicht om het bedrag waar je de auto voor gekocht hebt in een keer te betalen. Bij het leasen van een auto betaal je een vast maandbedrag en hoef je dus geen grote som geld neer te leggen om een goede auto te rijden. Ook ben je bij het leasen officieel nog geen eigenaar dus hoef je ook niet op te draaien voor eventuele reparatiekosten. Het leasen van een auto voordat je overgaat tot het kopen ervan is dus een ideale manier om je auto goed te leren kennen.