Goed Vervoer

Alles over Goed Vervoer

Dolly Bakfiets kopen

Dolly Bakfiets

Sinds kort maak ik vele kilometers met mijn nieuwe Dolly Bakfiets. Ook mijn kinderen en zelfs onze hond gaan dan gezellig mee. Deze fiets is in een elektrische uitvoering en dat scheelt heel veel zwaar trappen. Voorheen had ik een normale fiets met twee kinderzitjes erop. Het probleem was vaak met mijn tweeling, die ruzie maakte wie voor of achter op mocht zitten. Mijn voorstel om dat om en om te doen ging in het begin goed. Maar op een gegeven moment had ik de verkeerde voorop de fiets gezet en toen begon het drama. Om deze ergernis te voorkomen ben ik een tijd niet meer met mijn tweeling op pad geweest. Om elke keer die strijdt weer aan te moeten gaan, daar had ik geen zin in. Dolly Bakfiets

Een mooie en stevige Dolly Bakfiets gekocht

Daar heeft gelukkig de bakfiets een einde aan gemaakt. Nu zit mijn tweeling gezellig in de bak voorop de fiets. Soms kan ons hondje mee en dat vindt ook hij erg gezellig. Bij regen kan ik er een regenkap overheen zetten, zodat de kinderen droog blijven. Voor mij zelf moet ik een regenpak aan, maar dat vind ik geen enkel probleem. Helemaal niet, nu ik een elektrische bakfiets heb gekocht. Het fietsen gaat nu zo makkelijk, dat ik niet eens in de gaten heb dat ik een brug over ga, of al in de stad ben aangekomen. Voorheen was ik echt een het zuchten en puffen om een brug over te komen en laten wij daar de afstand dan maar even buiten. Mijn nieuwe aanwinst is bijzonder goed in de smaak gevallen. Niet alleen bij mij zelf, maar ook bij mijn kinderen.  Dolly Bakfiets