Goed Vervoer

Alles over Goed Vervoer

De Ford F 150 Limited koop je bij bosv8supercars.nl

De Ford F 150 Limited Is ongetwijfeld een van de beste pick up trucks op de markt. En beschikbaar bij Bos v8 Supercars en Leverbaar in ‘White Platinum’, ‘Shadow Black’, ‘Blue Jeans’, ‘Ruby Red’ en ‘Ingot Silver’ Standaard al bomvol uitgerust. Ook eventueel leverbaar met extra opties als een bed extender, LPG G3, bedslide, bedliner, bedcover etc etc. Bezoek onze website voor meer informatie.

De motor van de Ford F 150 Limited

De Ford F 150 Limited wordt geleverd met een reusachtige 3.5L V6 EcoBoost motor met een 10 speed-transmission en een indrukwekkende 375 pk en 637 nm koppel! De combinatie van kracht en Koppel zorg voor een geweldig soepele off road ervaring. En door de EcoBoost blijf je alsnog 9.3 km per liter rijden.

De kenmerken

De Ford F 150 Limited komt met een heleboel kenmerken. Naast de standaard kenmerken zoals ABS, cruise control, navigatie en stoelverwarming heeft de Ford ook nog een paar voortreffelijke kenmerken. Zoals een combinatie slot op de bestuurdersdeur, verstelbare pedalen met geheugen en Blind Spot information with Cross-traffic alert and trailer coverage. Dit houd in dat de auto jou gevaren ziet voor dat jij ze ziet. Laten we zeggen dat je achteruit rijd en er schiet ineens een andere auto voor dan zorgt het cross- traffic alert dat de auto remt voor dat jij het te laat doet. Ook is de ambient lighting in de auto erg mooi en is het volledig aanpasbaar aan  jou voorkeur