Goed Vervoer

Alles over Goed Vervoer

Bijna overal voor te gebruiken

dekzeil

Iedereen gebruikt wel eens een dekzeil, om de tuinset in de winter te beschermen tegen het weer of om bijvoorbeeld een boot te beschermen. Een dekzeil is een uitstekend middel om je prachtige boot waar je trots op bent, te beschermen tegen regen, zon en wind. Maar ook uitwerpselen van vogels kunnen schade aanbrengen aan je boot, door een zeil te gebruiken van esails.nl heb je nog langer plezier van een mooie boot. Voor ieder soort boot is er wel een passende zeil in het assortiment verkrijgbaar.

dekzeil

Kies het geschikte zeil 

Natuurlijk heb je niet voor iedere toepassing hetzelfde soort zeil nodig, kwaliteit, prijs en het gewicht zijn verschillende aspecten die van toepassing zijn. Hoeft het dekzeil niet zo lang op jespullen te liggen, dan voldoet een standaard zeil prima. In de meeste gevallen gaan deze twee jaar mee, zeer geschikt om je tuintafel mee te beschermen in de winter. Met een PVC afdekzeil kun je een boot beschermen, dit uitstekende zeil is van zeer goede kwaliteit en gaat jarenlang mee.

Formaten

Wat voor dekzeil je ook zoekt, in de webshop van esails.nl vind je verschillende formaten. Eenvoudige zeilen van klein formaat, tot grote zeilen waarmee je een enorm jacht kunt beschermen. Waar het ene zeil ogen heeft om het zeil vast te kunnen zetten, heeft het andere zeil een koord rondom voor de bevestiging. Een zeil wat gecoat is of voorzien van gewapend doek, wat je maar nodig hebt kun je zien in het assortiment. Bescherm ook jou goederen het hele jaar door met zeilen van uitstekende kwaliteit.