Goed Vervoer

Alles over Goed Vervoer

Auto geven aan de autosloperij, maar waarom?

Auto geven aan de autosloperij, maar waarom?

Wanneer is het nou handig om jouw auto naar de autosloperij te brengen, je ziet het veel mensen doen tegenwoordig. Bezit jij een tweedehands auto dan weet je dat je jaarlijks jouw auto moet laten keuren voor APK soms kom je daar niet doorheen en dan wil je hem natuurlijk laten repareren maar het komt voor dat de kosten zo hoog zijn voor het repareren van het voertuig dat het hoger is als de dagwaarde op dat moment kun je de auto het beste verkopen in plaats van repareren. Als je zover bent kun je zeggen dat jij een sloopauto hebt. Veel mensen willen hun sloopauto verkopen op internet door een advertentie te plaatsen, maar daar zitten veel nadelen bij. Het beste is om jouw sloopauto naar de autosloop te brengen. Wat zijn nou voordelen bij het brengen van jouw sloopauto naar de autosloperij?

Vergoeding

Je wilt er natuurlijk erg snel vanaf komen als je in bezit bent van een sloopauto. Daarvoor is er natuurlijk een autosloperij, sommigen autosloperijen hebben een 24 uur ophaalservice dat houdt in dat zei jouw auto binnen 1 dag komen ophalen dat is natuurlijk een groot voordeel. Uiteraard krijg je een vergoeding voor het inleveren van jouw sloopauto, de vergoeding kan anders zijn dat ligt eraan wat voorn type en model auto jij inlevert. Als jij zelf geen goedkope vervoer kan regelen wordt er aangeraden op een ophaalservice te gebruiken. Ophaalservice wordt van jouw vergoeding af gerekend, dus wordt jouw vergoeding iets minder maar je bent dan wel gelijk van jouw auto af en dat is natuurlijk wat je wilt. 

Wat gebeurt er allemaal met je sloopauto in de schroot?

Ze gaan snel aan de slag zodra jij jouw sloopauto hebt ingeleverd bij de autosloperij. Voordat er wordt begonnen met de autodemontage beginnen zei eerst met het in orde stellen van de papieren. Bij de autodemontage wordt de auto uit elkaar gehaald op een duurzame methode. Alle auto-onderdelen worden goed gecontroleerd om vervolgens de auto-onderdelen door te verkopen. Alle auto-onderdelen die nog over blijven worden vervoerd naar het groot magazijn. Daar worden alle auto-onderdelen goed bewaard en opgeslagen voor eventuele latere verkoop. De schroot probeert ook meer winst te maken door het aantal kilo’s oud ijzer van het sloopauto te verkopen. Alles wat geld oplevert doen ze wat mee.