Goed Vervoer

Alles over Goed Vervoer

Auto belettering

auto belettering

Autobelettering is slimme reclame. Door middel van belettering op je auto kun je reclame maken voor jezelf of andere bedrijven of natuurlijk voor de leuk. Deze belettering is in de vorm van bestickering. Dit kan zowel op een bedrijfsauto als op een personenauto.

Auto beletter

Waarom belettering?

Belettering brengt veel voordelen met zich mee. Naast dat het een eenmalige investering is en reclame voor je bedrijf wordt gemaakt, brengt dit ook andere voordelen met zich mee. Een paar voorbeelden zijn: U en uw bedrijf komen professioneel over, uw naamsbekendheid stijgt en er zijn oneindig veel contactmomenten. Genoeg redenen dus om het wel te doen.

Soorten belettering

Er zijn verschillende soorten belettering voor op je auto. Er zijn grote stickers die je ook wel ‘’carwrapping’’ noemt deze dekt al het lak. Dan is er ook nog een manier, waar je stickers alleen op ramen plakt dit noem je ‘’raamtinting’’. Bij deze methode heb je dus normale raamstickers of stickers die zicht weghalen. Er is ook een andere methode die heet ‘’fullcolour printing’’ dit is een grote sticker over al het lak met een print hier op. Denk hierbij aan: een foto, dierenprint of misschien je eigen hoofd. Dan zijn er nog twee andere manieren. De een heet ‘’’striping’’ dit zijn stickers in de vorm van een streep die dan op je auto worden geplakt. De andere manier heet ‘’auto belettering’’ dit zijn stickers, van letters die je op je auto laat plakken om op deze manier teksten op je auto te schrijven.