Goed Vervoer

Alles over Goed Vervoer

Auto bekleding reparatie

Auto bekleding reparatie

Auto bekleding reparatie helpt jou om je auto er bijna als nieuw uit te laten zien. Want het is onvermijdelijk als je dag in dag uit met je auto op pad bent, dat er weleens een ongelukje gebeurt. Je kunt tegen een klein paaltje rijden, een krasje krijgen of het interieur beschadigen. Op zich is zo’n beschadiging niet zo erg. Je auto rijdt er niet minder goed door, maar het ziet er slordig uit. Bij beschadigingen aan het interieur is het mogelijk om een auto bekleding reparatie uit te laten voeren. Daarmee kan een brandgaatje of een klein scheurtje onzichtbaar worden gerepareerd.

Auto bekleding reparatie

Met auto bekleding reparatie blijft je interieur als nieuw

Wist je dat een beschadiging aan de stoelen van je auto met auto bekleding reparatie onzichtbaar kan worden hersteld? Dat kan bij AAS Dagherstel. Voorwaarde is dat de beschadiging niet te groot is. Een scheur tot 4 centimeter kan nog worden hersteld. Hetzelfde geldt voor een brandgat van maximaal 2 centimeter. Als dat zo is kan de beschadiging door auto bekleding reparatie binnen een dag worden hersteld. Dat gebeurt zo netjes, dat je achteraf niet meer kunt zien waar de beschadiging heeft gezeten. Door de speciale technieken die bij AAS Dagherstel worden gebruikt kan een reparatie aan elke kleur bekleding worden uitgevoerd.

Auto bekleding reparatie snel en voor een vaste prijs

Auto bekleding reparatie

Bij AAS Dagherstel wordt niet moeilijk gedaan over de tarieven van een auto bekleding reparatie. Als de beschadiging aan de voorwaarden voldoet wordt er gewerkt met vaste tarieven. Voor reparatie van een scheurtje of een brandvlek in de bekleding van de auto is dat vaste tarief 135 euro. Als tijdens de reparatie blijkt dat er toch dieper liggende schade is, zal AAS Dagherstel contact met je opnemen voor overleg over de kosten van de reparatie.