Goed Vervoer

Alles over Goed Vervoer

APSbv.nl: de plek voor auto materialen

Auto onderdelen komen gewoonlijk niet op het boodschappenlijstje voor bij de gemiddelde auto eigenaar en zal men er pas aan denken wanneer er zich een defect mocht voordoen. Of misschien toch niet omdat de garage dat wel zal moeten uitzoeken.  Het is echter altijd belangrijk op de hoogte te zijn van de plaatsen waar de betreffende onderdelen kunnen worden gekocht tegen de voordeligste prijzen, maar dat er ook aantrekkelijke garantievoorwaarden gelden. Een passend advies hoort er natuurlijk ook bij en maakt dit het plaatje compleet voor een aankoop waar jij beslist geen spijt van zult krijgen.

 

Een online catalogus is het handigst!

De zoektocht naar het juiste onderdeel kan veel tijd in beslag nemen en dit is nou juist iets waar niet altijd ruim voorhanden is.  Met een online catalogus is APS wel één van de aanbieders van auto materialen die haar klanten serieus neemt op dit gebied en zo ook een heleboel tijd helpt te besparen. De zoektocht wordt verder vergemakkelijkt door de speciale ingebouwde filters in het systeem en kan een ieder zo eenvoudig binnen het gewenste onderdeel opzoeken. Het systeem is trouwens altijd online, dus ook in het weekend of de avonduren. Ook kan het kentekennummer worden ingetoetst van de betreffende auto en worden er gelijk alle onderdelen getoont die voor de auto geschikt zijn. De kans op een miskoop wordt hierdoor sterk verkleint en weet je gelijk dat er zich ook geen problemen zullen voordoen bij het functioneren van het betreffend onderdeel. Veel onderdelen zien er namelijk zo op het oog hetzelfde uit, maar is de inwendige bouw toch verschillend.  Je hoeft dus ook niet meer met het defect onderdeel persoonlijk bij zo een onderdelenzaak langs te gaan, maar plaats je de bestelling gewoon online.

Je kunt alles beter plannen

Nadat de bestelling geplaatst is wordt er door het systeem ook gelijk aangegeven wanneer het onderdeel kan worden verkregen. Indien het niet in voorraad mocht zijn wordt er gelijk ook aangegeven wanneer het  weer beschikbaar zal zijn. Zo kunnen de reparatiewerkzaamheden goed ingepland worden en blijft de auto niet langer dan nodig in de garage staan.

 

Ook een passend advies ontbreekt nooit bij APS automaterialen en zal je er gelijk geholpen worden door het vriendelijk personeel. Voor garages biedt APS passende opleidingen aan die goed aansluiten op de laatste ontwikkelingen op het gebied van de autotechniek. Dankzij haar vele samenwerkende partners is APS altijd op de hoogte van alle wat er zich afspeelt op het gebied van de autotechniek en deelt zij graag die kennis.

 

APS automaterialen is dus meer dan alleen een zaak waar je terecht kunt voor onderdelen en wordt er dus een compleet pakket aangeboden, inclusief de nodige trainingen. Dit maakt het bedrijf zo uniek en worden alle aangeboden diensten verzorgt door personeel dat optimaal geschoold is in het vak. Bij twijfel wordt je dus gelijk geholpen en is elke aankoop bij APS gegarandeerd een goede.